El Centre Ocupacional amplia espais en el centre cívic de la collada-els-sis-camins

Des de mitjans del mes de gener, sempre i quan les circumstàncies ho permetin, tots els nois i noies de les llars-residència Magí Aranda i  Les Roquetes, realitzen activitats diürnes, com les que feien al Centre Ocupacional, en els espais del Centre Cívic de la Collada-Sis Camins per tal de mantenir les condicions de capacitat establertes al Centre Ocupacional per motiu de la pandèmia.

Ambdós grups de les llars-residències estan ocupant la sala de la cuina i sales polivalents del centre cívic i segueixen un programa d’activitats especialment pensat perquè hi hagi varietat d’activitats. Participen a tallers de cuina, tallers d’activitat motriu, jocs de taula i artesania.  Poden sortir a l’exterior per fer jocs de petanca, per descansar a recer d’un bon solet i a passejar pel barri de la Collada.  Un cop per setmana també fan sessió de cinema a la sala d’actes del centre.

Actualment tots els nois i noies estan realitzant activitats d’Artesania relacionades amb el Carnaval. Han decidit encarregar-se de la decoració carnavalera del propi centre cívic, i a més, es confeccionaran ells mateixos uns barrets de Carnaval, per poder lluir-los el dia de la festa. Enguany, la temàtica és el bosc. I dintre del bosc, hi ha un munt de coses que es poden convertir en disfressa. Idees i enginy estan servits.

Les actuacions del Centre Especial de Treball estan impulsades i subvencionades pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançades pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.