Serveis de missatgeria

El Centre Especial de Treball de Missatgeria

Aquesta línia de negoci es centra en el funcionament com a missatgeria d’àmbit eminentment local i comarcal.

Quan el repartiment supera aquest àmbit ens recolzem amb correus, amb els quals tenim relació de col·laboradors.

Efectuem la gestió integral de la correspondència, des de la recollida a casa del client, la manipulació dels mailings, passant per la classificació i el repartiment en qualsevol de les diferents modalitats existents i acabant per la gestió de les devolucions de la correspondència.

El repartiment normal, l’urgent, amb avís de rebuda, la gestió de la publicitat mitjançant bústies cegues, el repartiment de padrons fiscals, són algunes de les modalitats que practiquem.


Els nostres serveis estan estructurats en una tarifa ordenada per tipus de repartiment i destinació del mateix. Disposem de convenis de col·laboració redactats a mida dels nostres clients, d’acord amb les seves necessitats.

Equipaments

La seu de la missatgeria es troba al carrer Estudis, número 1, ubicada al centre de Vilanova i la Geltrú. Disposa d’una zona de recepció de clients i oficines, així com d’una amplia sala de manipulats i classificació de correspondència. Tanmateix disposa d’una furgoneta per repartir en l’extraradi.

Equip humà

L’equip humà està composat per 1 cap de producció , 1 monitor, 1 oficial de 1.a i 13 operaris/missatgers.

Les actuacions del Centre Especial de Treball estan impulsades i subvencionades pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançades pel Fons Social Europeu.