Serveis de jardineria

El Centre Especial de Treball de Jardineria

Aquesta línia de negoci esta especialitzada en el disseny, creació i manteniment d’ espais urbans enjardinats. La gestió de Jardineria municipal és la nostra especialitat, dedicant-nos també als jardins d’empresa.

Els clients als que ens adrecem són els municipis de la comarca del Garraf, així com aquelles empreses o persones privades, que disposen de grans espais enjardinats a crear i mantenir.

Des del procés de disseny i creació fins l’execució i manteniment la filosofia d’aquesta línia de negoci és la de col·laborar amb el client receptor amb la finalitat d’adaptar-nos per poder cobrir eficientment les seves expectatives.

Practiquem tot tipus de jardineria però com a filosofia mediambiental promovem la xerojardineria, fomentant la implantació d’espècies mediterrànies en els espais urbans de la nostra comarca i promovent la sostenibilitat dels mateixos, alhora de mantenir-los.

Equipaments

Aquesta línia de negoci disposa d’una zona de magatzems per maquinària i equips de protecció individual i una zona de residus verds.

Disposa d’un extens parc de màquines i vehicles encapçalat per 2 camions de 3,5 TM, un d’ells amb grua, 10 furgonetes equipades amb les eines per una brigada, 3 camions doble cabina, 1 Pick-up Nissan, 1 tractor, 1 tractor segador, 2 cistelles elevadores d’11 m per efectuar treballs en alçada i una bio trituradora.

Equip Humà

L’equip humà està format per 1 cap de producció, 1 enginyera tècnica agroambiental i del paisatge, 2 encarregats, 15 monitors i 48 operaris.

Les actuacions del Centre Especial de Treball estan impulsades i subvencionades pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançades pel Fons Social Europeu.